The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.


AHA - AlphaHydroxyAcid

Glykolsyre - AHA

Er et naturligt indholdsstof i sukkerrør. Glykolsyre eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, udjævner pigmenteringer i huden, reducerer porestørrelsen og bidrager til at udglatte fine linjer og rynker. I dermis øger denne alfahydroxysyre syntesen af glykosaminoglykaner (GAG) og kollagenfibre, så huden får et fastere udseende. Produkter fra NEOSTRATA, som indeholder glykolsyre, er optimalt effektive på grund af den perfekte pH-værdi og koncentration. Der er udviklet amfoteriske sammensætninger, som har til formål at minimere rødme og irritationer (patenteret af NEOSTRATA).

Citronsyre - AHA

Findes naturligt i citrusfrugt og er en effektiv alfahydroxysyre, som har beskyttende og antioxiderende effekter med antiaging-virkning. Citronsyre hjælper til med at reparere tegn på solskader og elastose, som skyldes solstråling, idet kvaliteten af de elastiske fibre forbedres, og indholdet af GAG i huden øges. Eftersom der opnås både en beskyttende og en reparerende effekt, anvendes citronsyre ofte som en forstærkende ingrediens ved specifik behandling af særlige hudproblemer.

Mandelsyre - AHA

Er en fedtopløselig alfahydroxysyre, som udvindes af mandler. Mandelsyre absorberes let i fedtet hud, hvilket gør den særligt effektiv i produkter til netop denne hudtype. Mandelsyre har desuden naturlige, antibakterielle fordele, og når den anvendes regelmæssigt, bidrager den til at gøre huden mindre fedtet, dog uden at den dermed tørrer ud.


PHA - PolyHydroxyAcid

Glukonolakton - PHA

Er en virksom antiaging-ingrediens, som ikke virker irriterende på huden, heller ikke hos patienter, som har klinisk påvist følsom hud, f.eks. rosacea, eller som har fået foretaget kosmetiske indgreb. Har antioxiderende effekt og hæmmer desuden nedbrydende processer i huden, eksempelvis glykering. Hudens sunde væv og ungdommelige elasticitet bevares. Glukonolakton styrker hudens barrierefunktion og nedsætter med tiden hudens følsomhed over for irriterende stoffer og rødme. Glukonolakton øger ikke hudens følsomhed over for solen.

Laktobionisk syre og Maltobionisk syre – PHA

En patenteret ”bionisk” PHA, som udvindes af mælkesukker, og som er ikke-irriterende. Hjælper til med at forhindre og reparere skader, som skyldes sollys, herunder også fine linjer og rynker, ujævn pigmentering, forstørrede porer og ujævn hud. Laktobionisk syre er en effektiv antioxidant, som har til formål at forhindre oxidative skader på transplanterede organer. Laktobionisk syre bidrager også til at gøre huden fast ved at hæmme enzymet MMP, som ellers nedbryder kollagen og giver rynker og slap hud. Syren har samtidig en naturlig genfugtende virkning, idet den binder vand og etablerer en fugtgivende barriere.


Andre

NeoGlukosamin

NeoGlukosamin er en forholdsvis ny teknik, som NEOSTRATA har udtaget patent på, og som er baseret på et aminosukker, der forekommer naturligt i huden. NeoGlukosamin eksfolierer huden skånsomt, virker fremmende på nydannelsen af celler, gør fine linjer og rynker mindre markante og minimerer hyperpigmenterede pletter og acne. NeoGlukosamin er samtidig en byggesten for hyaluronsyre, der udfylder huden naturligt og hjælper den med at få fylde og glathed indefra. Fine linjer og rynker bliver mindre fremtrædende, og hermed fås et friskere og mere ungdommeligt udseende.

Aminofil

Det seneste gennembrud for NEOSTRATA inden for antiaging-teknologien. Aminofil er et patenteret aminosyrederivat, som har vist sig at øge fyldigheden og fastheden i hudens støttende matrix. Giver huden fornyet volumen og forbedret fasthed, og dermed minimeres rynker og linjer.

Salicylsyre

Salicylsyre er en såkaldt BHA (Beta Hydroxy Acid). I hudpleje bruges salicylsyre hovedsageligt som en eksfolierende og talebestemmende ingrediens til olieagtig og bumseeksponeret hud takket være dens fedtopløselige egenskaber. Salicylsyre kan have en dehydratiserende virkning og bruges gradvist og i henhold til hudens tolerance.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er den bestanddel i huden, som giver huden dens volumen. Stoffet virker som en fugtig svamp. Anvendes i hudplejeprodukter til at tilføre fugt til overfladen.

C-vitamin

Et vandopløseligt vitamin, som har stor betydning for kroppen. Benævnes også askorbinsyre. Inden for hudplejen har C-vitamin antioxiderende effekt, en positiv indvirkning på kollagenproduktionen og en udglattende effekt på hudtonen. C-vitamin er meget ustabil, og det er derfor vigtigt med korrekt type, emballage og dosering, for at et produkt med C-vitamin kan få den ønskede effekt på huden.

Retinol

Retinol er en form for vitamin A, der effektivt hjælper med at minimere tegn på rynker og ujævn pigmentering. I huden virker retinol ved at stimulere cellefornyelse og kollagenproduktion, hvilket resulterer i fastere hud. Hudens tekstur og hudfarve forbedres også ved regelmæssig brug. Brug af retinolprodukter kan være nødvendigt at vænne sig til huden. Sørg for at bruge den rigtige koncentration og rækkevidde til din hudtype.