The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.

NEOSTRATAs hudplejesystem er udviklet specielt til at opfylde behovene hos personer, som gerne vil udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. NEOSTRATAs unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig. De hudplejeprodukter og behandlinger, du tilbydes i en æstetisk klinik, forebygger og minimerer mange almindelige hudproblemer og giver din hud fornyet liv og glans.


Fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces

Produkterne og behandlingerne er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallet udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud, som har et smukkere, yngre og sundere udseende.

Optimalt resultat til en rimelig pris

På vores speciallægeklinikker tilbydes du en effektiv hudpeeling, som giver din hud nyt liv og ny glans. NEOSTRATAs effektive peelingbehandling tilpasses til din huds konkrete problemer og behov. Med NEOSTRATAs klinikbehandlinger og daglig hudpleje derhjemme med NEOSTRATAs produkter opnår du et optimalt resultat. Det er enkelt, prisen er rimelig, og først og fremmest er det meget effektivt.

"NEOSTRATAs hudplejeprodukter og peelinger har givet mit arbejde som hudlæge en ekstra dimension. Med den rigtige hudpleje har patienterne ikke brug for behandling så ofte. Derudover er der antiaging-effekter i NEOSTRATA, og det er jo bare et ekstra plus."

- Læge Agneta Augustsson, speciallæge i dermatologi, klinikchef i Grimmereds Läkargrupp, IPL.