Professionelle behandlinger

Klinikbehandlinger med NEOSTRATA, som virker mod akne, bumser og poremasker

NEOSTRATA tilbyder professionelle behandlinger med både AHA og retinol, som begge bidrager til at få en stærkere hud med forbedret struktur, en jævnere hudtone og fornyet glød. De veldokumenterede ingredienser AHA og retinol eksfolierer huden, virker talgregulerende og opløser effektivt de propper, som kan have tilstoppet porerne og ført til akne og poremasker. AHA reducerer desuden synligheden af forstørrede porer og nedsætter de pigmenteringer, som bl.a. skyldes akne.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Før og efter NEOSTRATA klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.

Hvordan foregår en aknebehandling hos en NEOSTRATA-ekspert?

Behandlingen kan udføres i ansigtet eller på ryggen, hvor akne også er almindeligt forekommende.

For at opnå et godt resultat er der behov for en serie behandlinger. En enkelt behandling gør sjældent den store forskel. Desuden er der behov for en regelmæssig indsats, så problemet ikke vender tilbage igen. I begyndelsen kan det være nødvendigt at lægge behandlingerne kort tid efter hinanden, med ca. 1-2 ugers mellemrum, men senere kan intervallet gøres større, efterhånden som huden får det bedre. Det er en tommelfingerregel, at klinikbehandling skal udføres hver 4.-6. uge, men der kan også være tale om et kortere eller længere interval, alt efter hvordan huden har det. En professionel behandling giver huden den maksimale effekt – og hermed er grundlaget lagt for en fortsat behandling derhjemme.

HUSK

  • Det kræver en aktiv indsats at få bugt med akne, både hos kosmetologen og derhjemme. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes på klinikken og afsluttes hjemme.
  • Du skal altid huske at give din kosmetolog besked, hvis du anvender receptpligtig medicin eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne efter forholdene.
  • Behandling genomförs inte på en solsvedd, irriterad hud.
  • Der kan komme en negativ effekt i begyndelsen, når du går i gang med NEOSTRATA-produkter og -behandlinger på klinik. Det skyldes, at der udføres en rens, som går i dybden. Herefter får huden det dog normalt bedre og bedre.

 

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om akne.

Banner image

Book en tid i dag!

Bed en NEOSTRATA-ekspert om at passe på din hud.

FIND EN KLINIK