Professionelle behandlinger

NEOSTRATA klinikbehandlinger mod alderstegn

Det er aldrig for tidligt eller sent at begynde at give huden lidt kærlighed.

Det er naturligvis lettere at holde en ungdommelig glød og spændstighed ved lige end at genskabe en tilstand, som er gået tabt. På den anden side er det aldrig for sent at komme i gang med hudpleje. Frugtsyrer som alfahydroxysyrer (AHA) og polyhydroxysyrer (PHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, nedsat spændstighed, slaphed, tørhed og solskader.

En peeling-behandling med NEOSTRATA fjerner de døde hudceller, som med alderen ikke forsvinder så let af sig selv som tidligere. En hud, som er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mørkere udseende. Behandlingen hjælper huden med at genskabe gløden. Desuden sættes der gang i hudens nydannelsesproces, som ellers er aftagende med alderen, og hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Før og efter NEOSTRATA klinikbehandlinger og hjemmeprodukter.

HUSK

  • Giv din NEOSTRATA-ekspert besked, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som muligt. Du må dog ikke barbere dig samme dag som selve behandlingen, fordi det godt kan give lidt svie.
  • Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En NEOSTRATA-peeling behandling påbegyndes på klinikken og afsluttes derhjemme! Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, får du et optimalt resultat.

 

På vores sider om hudproblemer kan du læse mere om rynker og andre alderstegn.