Få en frisk, strålende hud med NEOSTRATAs videnskab

Al hud har brug for pleje

Ved daglig brug af de virksomme hudplejeprodukter fra NEOSTRATA stimuleres hudens cellefornyelse, den beskyttende hudbarriere styrkes, og desuden minimeres og forebygges irritation, tørhed og alderstegn. NEOSTRATAS unikke, patenterede teknologier hjælper din hud med at forny sig selv. NEOSTRATA tilbyder forskellige, grundlæggende hudplejeprogrammer, som tager hensyn til den konkrete hudtype.

Til dig med særlige hudproblemer

Til særlige hudproblemer, f.eks. acne, rosacea, rynker og hyperpigmentering, anbefales NEOSTRATAS specialprodukter som et supplement til det daglige, grundlæggende hudplejeprogram. NEOSTRATA tilbyder også en række produkter til det følsomme område omkring øjnene og til huden på kroppen.

Et supplement til æstetiske behandlinger

NEOSTRATAS produkter anbefales som for- og efterbehandling ved forskellige typer æstetiske behandlinger, eksempelvis laser, IPL, botulinumtoxin, fillers, microdermabrasion og plastikkirurgi.

Vi gør det nemt for dig

For at finde de rigtige produkter og få det bedste resultat anbefaler vi altid, at du konsulterer en autoriseret NEOSTRATA-ekspert.

For information om det nærmeste autoriserede salgssted, søg på siden find klinik.

Besøg din NEOSTRATA-klinik for at høre nærmere om aktuelle, særlige kliniktilbud.

Besøg din NEOSTRATA-klinik for at høre nærmere om aktuelle, særlige kliniktilbud.

Dagcreme
Produkter til kroppen
Natcreme
Rens
Serum
Specialprodukter
Produkter til dine øjne